Invaliditeit

Invaliditeit

invaliditeitVele succesfactoren hebt u zelf in de hand, andere niet. Uw inkomen hangt niet alleen af van uw professioneel succes, het hangt ook af van uw gezondheid. En het kan iedereen overkomen: een ongeval of een ziekte die een langdurige arbeidsongeschiktheid tot gevolg heeft. Als u gedurende een lange periode niet meer kunt werken, heeft dit ernstig inkomensverlies tot gevolg. U kunt de financiële toekomst van uzelf en uw gezin maar beter goed verzekeren.

Verzekering Gewaarborgd Inkomen

Als u arbeidsongeschikt wordt, biedt het Gewaarborgd Inkomen u tijdens deze periode een aanvullend inkomen bovenop de tussenkomst van het Riziv. Zo kunt u bijvoorbeeld toch uw lening afbetalen of extra (personeels)kosten dekken.

Extra maandelijkse rente

Dankzij de verzekering Gewaarborgd Inkomen ontvangt u bij elke arbeidsongeschiktheid van minimaal 25 %, ten gevolge van ziekte of ongeval, een rente. De uitkeringen verlopen proportioneel voor zover de arbeidsongeschiktheidsgraad tussen 25 % en 66 % ligt. De volledige rente wordt uitgekeerd wanneer de arbeidsongeschiktheidsgraad 67 % of meer bedraagt.

Soort contract

Wij bieden u 2 oplossingen aan:

 • Gewaarborgd Inkomen als afzonderlijke polis
 • Aanvullende verzekering Arbeidsongeschiktheid als onderdeel van de polissen VAPZ (alleen voor zelfstandigen), Save Plan en Overlijdensverzekering.

Fiscaal

De premies die u betaalt voor de verzekeringen Gewaarborgd Inkomen of voor de Aanvullende verzekering Arbeidsongeschiktheid zijn fiscaal aftrekbaar als beroepskosten, indien u uw werkelijke kosten bewijst.

 

Een offerte vragen Een vraag stellen

 

Enkel uw belang telt

Wij verzorgen voor u zowel verzekerings- als bankzaken waarbij wij enkel geleid worden door uw belang. Hetzelfde geldt voor onze immo diensten. Lees meer...

Contact

Massemsesteenweg 267
9230 Wetteren-Massemen

Telefoon: 09 369 10 69
Fax: 09 369 61 30

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren

 

Ons kantoor is open:

 • maandag-dinsdag-donderdag-vrijdag  
  09u00 - 12u00 en 16u00 - 18u00
 • woensdag 09u00 - 12u00
  (namiddag op afspraak)
 • zaterdag 
  09u00 - 12u00 (in juli - augustus gesloten)
 • op afspraak
 • OPGELET! ENKEL OP AFSPRAAK VANAF 28/10/20
 • Gesloten op donderdagnamiddag 24/12, 31/12, vrijdag 25/12, 01/01  en zaterdag 26/12, 02/01